Kontakta mig!

Ditte Lindbom

Alla Mina Jag

Utvecklingscoach

Det jag sist gissade skulle bli mitt yrke är min största passion hittills!

Titeln “utvecklingscoach” kom till för att jag fullkomligt älskar utveckling! Och kunskap. Att lära mig nytt och lära ut det jag kan. Finns det något bättre än att VETA hur man ska göra?! Jag är också en riktig livsdesignare och framtidsdrömmare! Förmodligen du med?

Kunskap "botar" rädslan!

Förstås kan vi inte VETA allt före vi provat! Alla är vi “barn i början”. Men många gånger gör vi inte saker vi drömmer om att göra som vi faktiskt KAN lära oss hur. Vi är för rädda helt enkelt och vi tar inte tag i det. Visst kan du säga nej till alltför stora utmaningar – om du är nöjd där? Men skaver det vidare inombords behöver du lära dig hantera dina rädslor så du kan befria dig själv från invanda och ofta felaktiga föreställningar!

Självledarskap är A och O!

Vi vill ju alla ha ett bra, fridfullt och fint liv på alla vis, eller hur? Där vi bara mår bra liksom! Men det kan kräva sin insats att komma dit. Det är dock min absoluta övertygelse och coaching filosofi att förändring alltid är möjlig om du är beredd att se din sanning och jobba för ett förändrat resultat! Att du lär dig leda själv och ta makten över vart din “jag-gps” ska ta dig är ett av mina främsta fokus inom min utbildning Ditte Academy!

En passionerad multibransch akademi

Min utbildning Ditte Academy

Artister • Musikpeople • Soloföretag • Hästfolk • Självutvecklare

Ditte Academy

Utvecklingscoach

För drivna framtidsdrömmare!

Ditte Academy är min utbildning där jag erbjuder både engagerade personliga coaching koncept och kurser för artister, musikpeople, soloföretag och självutvecklare. Inom Ditte Academy har jag utformat en specifik akademi för varje målgrupp. En genomgående röd tråd i hela utbildningen som helhet är dock ett fokus på självledarskap! För även om vi formar de allra bästa sociala media strategierna tillsammans måste du i slutändan få dig själv att “få det gjort”!

Se alla coaching koncept & kurser på Ditte Academy!