Kontakta mig!

Podd

Lyssna på min artistpodd!

Podd – jaaa det är klart jag gör podd! Som skrivfantast som också älskar att prata, inspirera och skapa gemenskap med andra är ju poddande superkul! Aktuell just nu är en artist podcast, men under planering finns ytterligare podcast kring tips & trix i artistbranschen!

Podden om livet som artist

FRIID - En debutartists bekännelser

I podden En debutartists bekännelser får du följa mig och min resa från artistdebutant och vidare i mitt musikprojekt FRIID! En podd om resan ut på okänd mark, musiken, nostalgiska tillbakablickar i livet, prestationsångest och ögonblick av lycka!

Provlyssna!

Lyssna & följ podden på din favoritplattform!

Kommande podcasts!

Framöver planerar jag starta ytterligare två poddar där du kommer höra mig pratandes både själv och tillsammans med andra!

Den första som kommer dyka upp är “Artistia Podden” som kommer handla om att driva sitt entreprenörskap som DIY Artist och musikentreprenör. Så småningom blir det också en podd kring självledarskap – ett av mina absoluta favoritämnen! Eftersom all framåtkraft och framgång i slutändan bygger på att vi själva måste lära oss leda oss själva!

Vill du vara med i Artistia Podden? Kontakta mig!

I Artistia Podden kommer jag göra en del intervjuer med independent artister, solo-musikföretagare, musikmänniskor och självständiga musikbransch-bolag kring entreprenörskap, know-how snack och DIY tips! Vill du vara med i podden? Kontakta mig och berätta mer om dig och din kreatörskap!