Kontakta mig!

Aktuella & Kommande

Sidoprojekt

Som projekt-lover har jag alltid några aktuella och kommande sidoprojekt i olika former utöver företagandet inom Ditte Group! Vill du hänga med i allt som händer och när det kommer något nytt signa upp dig på mitt nyhetsbrev och följ mig online!

Artistprojektet FRIID

FRIID är mitt eget artistprojekt där jag skriver och sjunger svensk pop med stories från mitt i livet och nostalgiska tillbakablickar! Musiken är ofta svängig med en touch av både nutid, the 80s och lite soulfeeling då och då blandat med ett både modernt och ibland ambient sound! Till projektet hör även podden FRIID – En debutartists bekännelser!

Musikprojektet Melytone

Melytone är ett kommande med redan nu smygstartat musikprojekt med en hel hög sub-projekt där jag kommer göra musik inom alla möjliga stilar och genres. Från pop till rock, folkmusik och country bland många fler – ett riktigt “for fun” projekt men också med visionen att bygga ett musikbibliotek för licensiering och sync!

Kommande podd!

Artistia Podden är en planerad kommande podd som kommer vara speciellt utformad för dig som är DIY indie artist, musikföretagare, musikbolag eller musikentreprenör. Här kommer du få know-how gör-det-själv tips och få höra hur andra DIY:are har gjort för att ta sig framåt inom branschen och med sitt artist- och entreprenörskap!