Kontakta mig!

Företaget

Ditte Group

Tusen järn i elden & loving it!

En multipassionerad business!

Lövholmen
Ditte Company

Ditte Group är min multipassionerade business i soloformat som omfattar de två verksamheterna  Lövholmen och Ditte Company med underavdelningar och en hel hög sub-brands under huven! Som projektlover har jag förstås också några sidoprojekt!

Ditte Group - Två verksamheter i ett och samma företag!

Ditte Company

För artister, musikpeople, företag & hästfolk

Inom Ditte Company utbildar och utvecklar jag artister, musikpeople, företag och hästfolk som får hjälp att ta nästa steg inom sin grej genom för målgrupperna specialutformade tjänster och kurser!

Lövholmen

Stallplats • Boende • Musikstudio • Event

Inom häst- och gårdsverksamheten Lövholmen hyr jag ut stallplats, bostad och driver av musikstudion Lövholmen Studio. Främst fokus här är min roll som stallchef i hästverksamheten Stall Lövholmen.

Ditte Group

Företagsstoryn

Fyra loves at first sight blev Ditte Group!

Ditte Group är namnet som slutligen lyckats omfamna alla mina fyra loves at first sight! Häst, musik, design och coaching! Förstås brinner jag också för entreprenörskapet i sig!

Häst, musik, design & coaching!

Två år gammal sa det klick när jag träffade min första häst har mamma berättat. Sedan dess blev hästar en del av mitt liv. En fiol i handen på första waldorf-skoldagen visade vägen till passion nr 2 – musik! Uppväxten i en egenföretagare-familj med någon slags medfödd passion för att “driva eget” gjorde yrkesvalet till en no-brainer. Att designa följde länge med vid sidan om, och sist men inte minst kom passionen för att coacha!

Multiföretag & Multi-målgrupper

Genom åren har mina verksamheter främst handlat om häst och musik i oilka kombos. Men efter en livsförändring, nya upptäcker och utbildningar hade jag plötsligt uppgraderat mig själv och med det kom suget efter att förändra allt annat också! Det tog mig dock lång tid att utveckla en så bred business som nya namnet Ditte Group (2024) och verksamheten nu omfattar. Men resan hit har samtidigt varit helt fantastiskt utvecklande!

Ditte Group