Kontakta mig!

Heeej!

ArtistER • Musikpeople • Soloföretag • Hästfolk • Självutvecklare

Va kul att du hittat hit!

Ditte & Companies Ditte Lindbom

Det är jag som är “passionsprenören” och multiföretagaren Ditte! Va kul att du som är artist, musikentreprenör, företagare eller hästmänniska hittat hit! Jag har nämligen både tjänster, coaching och kurser specialutformade inom just din area!

Välj din match så berättar jag mer!

artist

& Musikpeople!

företag

& solokreatör

häst

folk & företag

Själv

Utvecklare!

Heeej!

Artister • Musikpeople • Musikföretag

DIY artist eller taggad på en business inom artistbranschen?

För dig som är eller drömmer om att bli artist eller verksam som musikkreatör, entreprenör eller företagare inom artistbranschen har jag massa spot on tjänster och utbildning som hjälper dig ta nästa steg framåt från där du befinner dig nu!

Ladda ner en gratis guide inom din area!

Taggad på att boosta dig med nya trix och kunskap inom din area? Klicka på bilden för att ladda ner din gratis guide med mina bästa tips!

Lyxiga kreativa tjänster!

Inom min multibransch business Ditte Company erbjuder jag lyxiga tjänster spot on inom din area där du får hjälp med allt möjligt inom varumärkesutveckling. Från musik till design! Ett perfekt komplement för DIY kreatören!

Coaching & Kurser

Inom min utbildning Ditte Academy har utformat Artistia Academy specifikt för just din area! Här hittar du kurser & coaching i allt från varumärke och självledarskap till sociala medier, release, marknadsföring och Spotify!

Heeej!

Företag • Soloföretag • Kreatörer

För soloföretagaren som behöver lite hjälp på traven!

Planerar du för att starta eget eller har du kanske precis kommit gång? Vare sig du befinner dig i starten eller är mer världsvan behöver vi alla lite hjälp på traven ibland! Jag hjälper dig ta nästa steg framåt från där du befinner dig just nu!

Ladda ner en gratis guide inom din area!

Taggad på att boosta dig med nya trix och kunskap inom din area? Klicka på bilden för att ladda ner din gratis guide med mina bästa tips!

Lyxiga kreativa tjänster!

Inom min multibransch business Ditte Company erbjuder jag lyxiga tjänster spot on inom din area där du får hjälp med allt möjligt inom varumärkesutveckling. Från musik till design! Ett perfekt komplement för DIY kreatören!

Coaching & Kurser

Inom min utbildning Ditte Academy har utformat Soloföretag Akademin specifikt för just din area! Här hittar du kurser & coaching i allt från varumärke och självledarskap till sociala medier, podcast inspelning marknadsföring och livsdesign!

Heeej!

Hästfolk • Hästmänniskor • Hästföretag

Driven hästföretagare eller nybörjare inom häst?

Hästfolk, hästföretagare och hästmänniska – är du hästföretagare eller nyfiken på att starta din egen hästbusiness? Eller är du nybörjare på det här med häst och vill lära dig  allt!? Jag hjälper dig hur du tar nästa steg!

Ladda ner en gratis guide inom din area!

Taggad på att boosta dig med nya trix och kunskap inom din area? Klicka på bilden för att ladda ner din gratis guide med mina bästa tips!

Lyxiga kreativa tjänster!

Inom min multibransch business Ditte Company erbjuder jag lyxiga tjänster spot on inom din area där du får hjälp med allt möjligt inom varumärkesutveckling. Från hemsida till podcast produktion, logo eller originalmusik!

Coaching & Kurser

Inom min utbildning Ditte Academy har utformat Hästfolk Akademin specifikt för just din area! Här hittar du kurser & coaching i hur du driver stall eller företag inom hästbranschen, rådgivning inför köpet hästköpet eller praktisk coaching i hästkunskap för nybörjaren!

Boende till dig & din häst!

Förutom Ditte Company och mina kreativa liksom utbildande verksamheter driver jag sedan dryga 25 år hästanläggningen Stall Lövholmen strax söder om Stockholm. På Lövholmen erbjuds också ett drömmigt gårdsboende alldeles intill hästen!

Heeej!

Självutvecklare

Är du också en framtidsdrömmare?

Om du liksom jag är en riktig framtidsdrömmare älskar du förmodligen också personlig utveckling i alla möjliga former! Vare sig det handlar om dig själv, att kommunicera bättre på arbetsplatsen eller bara få till den där livsbalansen!

Ladda ner en gratis guide inom din area!

Taggad på att lära dig börja gå mot den framtid du vill till? Klicka på bilden för att ladda ner din gratis guide med mina bästa “how-to” tips!

Coaching & Kurser

Inom min utbildning Ditte Academy har utformat Jag Academy specifikt för just din area! Här hittar du kurser & coaching i allt från kommunikation till att optimera vardagen och framförallt hur du lär dig leda dig själv så du kan designa din nutid för den framtid du vill till!