Kontakta mig!

En verksamhet inom Ditte Group

Lövholmen

Stallplats • boende • musikstudio • event

Lövholmen

Drömstället på landet i Stockholm!

Lövholmen är häst- och gårdsverksamheten inom Ditte Group som med en unik location mitt på landet nära centrala Stockholm erbjuder stallplats, boende och musikstudio.

På Lövholmen anordnas också ett å annat socialt gårdsevent inom musik eller häst. Verksamhetens främsta fokus är dock hästverksamheten Stall Lövholmen där jag, Ditte, har rollen som stallchef med uthyrning av stallplatser.

Läs mer om

Avdelningarna inom Lövholmen

Läs mer om de olika delarna inom Lövholmen, från boende till stallplats och musikstudio! Scrolla eller klicka på det du vill läsa mer om!

Lövholmen

Drömboende på landet!

Lantligt nära Stockholm city!

Inom stall- och gårdsverksamheten Lövholmen som är ett av två verksamhets-ben inom mitt företag Ditte Group, är jag ansvarig för att hyra ut både bostad till både två och fyrbenta. Här bor man riktigt lantligt men ändå nära centrala Stockholm, perfekt för studenter eller den som vill bo nära hästen!

Täta kommunala förbindelser!

Lövholmen har lite av en unikt central men ändå lantlig location, hit är det därför lätt att ta sig kommunalt vare sig det handlar om att bo här eller besöka studion liksom att stalla in sin häst!

Lövholmen

Stall Lövholmen

Stallplats med ridhus!

Stall Lövholmen är den större och sedan 25 år etablerade hästverksamheten på gården. I stallen bor det totalt 16 hästar, ett glatt gäng hästmänniskor och på anläggningen finns allt från skrittmaskin till ridhus. En verksamhet som tagit sin tid att bygga upp. Något du kan läsa mer om här!

För hobbyryttaren som vill träna!

Bland de fyrbenta i stallet hittas allt från fjordingar till ståtliga dressyrhästar, ponnys, pigga hopphästar, en och annan islänning och allt däremellan! Stall Lövholmen är stället för hobbyryttaren som vill träna lite lagom i en trivsam miljö!

Lövholmen

Lövholmen Studio

Proffesionell inspelningsstudio!

Min musikresa är lika lång den som hästlivet jag har och har haft. När musikstudierna var avklarade bar det därför av vidare till bygget av en egen inspelningsstudio hemma på gården! I studion huserar jag mest hela tiden när det kommer till mitt andra “verksamhets-ben” Ditte Company´s alla aktiviteter!

För artister, musikfolk & företag!

Lövholmen Studio är med sina 60 kvm stor nog att rymma allt från det lilla bandet till låtskrivar-teamet eller ett poddsällskap! Men främst sker produktions-jobb av olika slag till artister eller företag liksom ett och annat eget projekt när det hinns med!