Kontakta mig!

En verksamhet inom Ditte Group

Ditte Company

En passionerad multibransch business

Utvecklar & utbildar

Framtidsdrömmare!

Artister • Musikpeople • Företag • Hästfolk

En one stop shop för artister, musikpeople, företag och hästfolk!

Ditte Company

Ditte Company som är den kreativa och utbildande verksamheten inom Ditte Group. omfattar förutom kreativa tjänster avdelningarna Ditte Academy med utbildning, skivbolaget Ditte Music Group och Ditte Agency, en kommande kreatörsförmedling.

Med tjänster inom allt från musik och design till inspelning och produktion liksom utbildning inom varumärke, marknadsföring, livsdesign och självledarskap är Ditte Company en riktig one stop shop för artister, musikpeople, företag och hästfolk som alla är verksamhetens målgrupper!

Läs mer om

Avdelningarna i Ditte Company

Läs mer om de olika delarna inom Ditte Company, från tjänster till kurser och skivbolaget! Scrolla eller klicka på det du vill läsa mer om!

Ditte Company

Lyxiga koncept & tjänster

Från hemsida till musikproduktion, podcast inspelning och logo design!

Tjänsterna inom Ditte Company som hittas på huvudsidan dittecompany.se är specialutformade för att vara spot on för artister, musikpeople och företagare som vill uppgradera sitt varumärke med nya kläder! Bland tjänsterna hittas flertalet koncept som är tänkta att komplettera “gör-det-själv” entreprenören som vill ta nästa steg att också få det gjort!

Ditte Academy

Utbildning för drivna framtidsdrömmare!

Coaching & kurser med fokus på självledarskap och framtidsdesign!

Inom Ditte Company ingår utbildningen Ditte Academy med coaching och kurser för artister & musikpeople, soloföretag och självutvecklare! Inom utbildningen som har 4 sub-akademier, en för varje målgrupp, hittas koncept kring att lära sig forma sin drömbusiness, marknadsföring, livsdesign och framförallt självledarskap! Coaching erbjuds även till hästföretagaren och nybörjaren inom häst erbjuds även praktisk coaching med häst!

Ditte Music Group

Catchig musik med hitkänsla!

Skivbolag med utgivning av musik i artistsamarbeten och egna projekt!

Inom Ditte Company ingår skivbolaget Ditte Music Group där jag, Ditte, via 4 sub-labels ger ut musik i samarbete med artister och i egna projekt. För DIY artister som vill få hjälp med allt från musik till release erbjuder jag mitt specialutformade Singel Koncept. En perfekt start-up för newbies eller booster för proffset. Bland de egna musikprojekten finns dels FRIID som är mitt artistprojekt samt projektet Melytone med en hel hög under-projekt och syftet att bygga låtkatalog bl a för sync.

Ditte Agency

En kommande avdelning!

Förmedling av kreatörer i kombination med utvecklande projektledning!

Ditte Agency är en del av Ditte Company som för nu är i sitt planeringsstadium. Här är tanken att förmedla kreatörer till artister, andra kreatörer, företag och entreprenörer som driver sin business i soloformat och är i behov av kreativ hjälp i olika former i kombination med projektledning. Är du en kreatör som tycker det här låter spännande att vara med i kontakta mig gärna för mer information!