Kontakta mig!

Tusen järn i elden & loving it!

Ditte Lindbom

Passionsprenör & Multiföretagare

Heeej!

Va kul att du hittat hit till mig, Ditte Lindbom, “alla mina jag” och companies! I mitt smörgårdsbordsliv med tusen järn i elden har jag många olika kepsar på! Från coach, musicmaker och designer till artistkonsult, kreatör och hästmänniska

Vem jag är? Social idéautomat, projektlover, passions-entreprenör och multibransch-företagare Min grej? Att skapa, designa, utveckla och utvecklas! Mina rötter? De har jag i kombon musik- och hästbranschen, det är sen forever! Favoritsyssla? Många!! Måste jag säga en då är det att coacha och lära ut! Överkonsumerar? Te och snus såklart!! Favoritmusik? Oj, svårt att välja, men 80´s funkar alltid! Livskvalitet för mig? Hm…smutta på ett glas iskallt rosé i solnedgången på verandan… Eller luta kinden mot en hästmule. Kedjeäta chips förstås! Och skratta högljutt till animerad film a la “The Secret Life Of Pets”!

Bara göra en sak? nej, nej, nej...

Tusen järn i elden & loving it!

Försöken att nischa mig till att göra EN enda sak gick aldrig vägen! Som projektlover och idéautomat är ju själva meningen med livet att få utveckla andra och utvecklas själv! Så jag bestämde mig istället för att göra “allt” och utvecklade ett väl struktuererat multibransch-företag!

Jag har alltid brunnit för att driva eget! Med ett långt soloföretagande bakom mig, som onekligen haft sina bumps on the road, har jag också lärt mig älska powern i självledarskap! Med det i fokus i kombo med mina 4 loves at first sight – häst, musik, design och coaching driver jag min multibusiness Ditte Group!

En multipassionerad business i soloformat!

Som soloföretagare sen alltid älskar jag att driva eget! I mitt företag Ditte Group har jag två olika verksamheter – Ditte Company och Lövholmen.

10 snabba

Om mig

Ditte lindbom - min story!

4 loves at first sight!

Jag fastnade direkt, den där första gången jag träffade en häst, har mamma berättat. Jag va 2 år då. Samtidigt gick kassetterna med visorna av Astrid Lindgren på repeat och jag kunde absout inte sluta rita, skriva och “designa”!

Fascinationen för musiken och hästarna blev mina 2 första och starkaste loves at first sight som gick från hobby till jobb och fortfarande är en hel livsstil. Uppväxten i en egenföretagare-familj gjorde “yrkesvalet” till en no-brainer. Mina cravings för design hängde med vid sidan om medan min love nr 4, coaching, växte sig fram över tid! Förstås stortrvis jag också med själva entrepnörskapet runtomkring mina 4 loves!

Ett smörgåsbords-liv med plusmeny!

Under lång tid kombinerade jag rollen som stallchef i hästverksamheten Stall Lövholmen mixat med livet på hopptävlingar landet runt! Samtidigt nördade jag de där tusentals timmarna i musikproduktion på andra sidan gården i Lövholmen Studio. Något som ledde till starten av eget skivbolag 2015. Nu, ett gäng utbildningar och år senare har “alla mina jag” samlats ihop och strukturerats upp i mitt företag Ditte Group, med en hel hög brands under huven, och i ett antal kreativa sidoprojekt!

Ditte Lindbom

Alla Mina Jag

Nyfiken på mer om “alla mina jag”? Här kan du läsa mer om mina främsta “kepsar” och roller, både som kreatör och företagare!

Utvecklingscoach

Musikproducent

Artistkonsult

Hästmänniska

ditte lindbom

Lär känna djur & hästfamiljen

Huskatten Smirro & fyra hopphästar!

Livet på landet ,ed hästgård innebär förstås att det finns en egen djurfamilj här utöver de 16 hästar som hyr in sig! Till vardags njuter jag av närvaron av både huskatten Smirro och mina fyra hästar Phantasia, Hibbi, Activia och Chindra omkring mig, alla med sina unika egna personligheter! Tävlandet med hästarna har för nu bytts ut till rofyllda turer i skogen, men visst blir det ett å annat träningspass emellanåt!

Projekten vid sidan om!

Som projektlover har jag förstås några aktuella och kommande sidoprojekt i olika former utöver företagandet inom Ditte Group!