Kontakta mig!

Samarbeten

Här hittar du olika samarbeten och projekt jag gjort och vad andra tyckt om att jobba med mig! Nyfikna kan också kolla in mitt portfolio och CV!

Recensioner & Omdömen

Teknisk kompetens och erfarenhet i kombination med tydlig kommunikation och en bra dialog med mig som kund, skapade en slutprodukt som var helt i linje med min vision. Jag är supernöjd!

Webbdesign | Petra Garnås petragarnas.se

Ditte specialskrev och producerade min singel Forever Young och förstod exakt mina önskemål och vad jag sökte! Med Dittes stora engagemang och hitkänsla i kombination med kunskaper inom både PR, coaching och musikproduktion har hon varit en fantastisk tillgång för mig som independent artist. Jag är verkligen 100% nöjd, tack Ditte!!

Artistsamarbete | Cecilia Kallin 

Jag är supernöjd med loggan som Ditte skapade åt mitt företag. Hon förstod mina funderingar och önskemål på en gång, och resultatet blev både renodlat och personligt. Ditte är en klippa. Jag kan varmt rekommendera hennes logo & webbtjänster!

Logotype | Frid Media frimedia.se

Artist samarbeten

Inom mitt skivbolag Ditte Music Group släpper jag både i samarbete med artister och i egna projekt. På skivbolagets egen hemsida dittemusic.se hittar du allt om artisterna, lyrics till utgiven musik och mer alla releaserna!

Studio projekt

I min mysiga studio och hemmabas Lövholmen Studio strax söder om Stockholm har jag genom åren gjort alla möjliga uppdrag från musikproduktion till uthyrning av studion och omkringliggande miljöer för tv-produktioner.

Samarbetspartners