Kontakta mig!

Ditte Lindbom

Alla Mina Jag

Artistkonsult & Skivbolags-direktörska

Musikskapande är jättekul! Men jag ville alltid göra något mer än bara det!

Att bli artistkonsult och driva skivbolag det var absolut inget jag funderade över de där första 10-15 åren när musikproduktion stod i fokus! Men efter ett antal samarbeten tyckte jag det saknades hjälp för många hur de faktiskt skulle gå tillväga för att ta sig vidare!

Så jag startade 2015 min första skivetikett och utformade ett Singel Koncept där indeoendent artister skulle få hjälp att starta upp eller boosta sin karriär. Visionen då var att hjälpa just unga artister att utvecklas! Med tiden utvecklade jag verksamheten vidare till att omfatta både mer och bli bredare i sin målgrupp. Där befinner den sig idag, och har sällskap av så mycket mer – från tjänster till utbildning!

Artistkonsult

Ett modernt skivbolags-tänk

Jag hade aldrig planen att skapa ett skivbolag likt “alla andra” och jobba med en artist över lång tid. Tvärtom var och är min vision, i rollen som både musikproducent, artistkonsult och skivbolags-direktörska, att vara en start-up eller booster som ger den självständiga DIY artisten framtids-verktyg!

Ett "all-inclusive" singelsläpp!

Mitt egendesignade Singel Koncept har ett 360 upplägg – att hjälpa independent artister med helheten! Från musik till release med fokus på att artisten ska lära sig “göra-det-själv”. Modernt artistskap är för mig just det – att som artist lära sig leda sig själv och driva sitt varumärke. Därför omfattar Singel Konceptet även mycket utbildning.

Det är också ett samarbete som pågår i projektform och utmynnar i ett singelsläpp via label inom mitt skivbolag Ditte Music Group. Artisten blir aldrig signad i annat än själva utgivningen av musiken. Kanske ett annorlunda tänk, men min idé är att alla inblandade alltid ska ha ett fritt val kring samarbeten utefter vad som utvecklar en allra mest!

Ditte Music Group
Ditte Company

En one stop shop för artister!

I min mångfacetterade business Ditte Company ryms både specialutformade tjänster, coaching och kurser för DIY artisten som vill få hjälp att ta nästa steg framåt!

Singel Koncept

Coaching & Kurser för artister!

Ditte Company inkluderar förutom skivbolag också en multibransch utbildning med den specifika under-akademi Artistia Academy för artister! Här hjälpa jag alltifrån newbies till mitt-i-karriären artisten inom allt från varumärke till maraknadsföring och självledarskap!

Ditte Academy