CV

Ditte & Companies Ditte Lindbom

Tusen järn i elden & loving it!

Ditte Lindbom

Coach • Musikproducent • Projektledare • kreativ konsult

Heeej!

Det är jag som är Ditte – projektlover, ideáutomat och “passionsprenör” liksom multiföretagare i soloformat sen forever som brinner för självledarskap! Född i Stockholm men uppvuxen i Hälsingland där jag mötte mina två av mina fyra loves at first sight – häst och musik. Inom mitt företag Ditte Group driver jag verksamheterna Lövholmen och Ditte Company. Jag älskar både att jobba och hänga socialt! Gärna i ett musik-jam! Som tävlingsryttare i hoppning står SM (Svenska Mästerskapen) på meritlistan liksom unghästchampionat till 1.40 hoppning. På spotify närmar sig musik skriven och producerad av mig 3 miljoner streams!

"Allting är möjligt!

Det här är varför du ska samarbeta med mig

Driven, engagerad och noggrann – så brukar andra beskriva mig! Själv tycker jag min förmåga att lösa problem är en av min absolut främsta styrkor – att allting är möjligt! Det handlar bara om hur? Min favoritfråga! Letar du ett smarbete med en tålmodig men bestämd projektledare med skinn på näsan då har du hittat helt rätt! Jag stortrivs med att få leda och ansvara för både teams och helheter. Jag tröttnar inte i första taget och ge upp – nej, det har inte hänt hittills! Med det inte sagt att jag inte arbetar klokt. Med en stressutbildning i ryggen vet jag värdet av att planera och strukturera likväl som att ändå alltid leverera i tid!

Expertiser

Utbildningar

Vad andra tycker!

Meriter

SM hoppning & fälttävlan

Åren 1994 och 1995 deltog jag i ponny-SM med en 6:e placering i 1995 års B-final i hoppning!

Championat till 1.40 hopp

Under snart 40 år aktiv som ryttare har jag både fött upp föl och utbildat unga hästar till championat och 1.40 hoppning. 

Mot 3 miljoner streams!

2015 startade jag skivbolag med visionen att hjälpa unga och oetablerade artister starta sin karriär med hjälp av låtar skrivna och producerade av mig. Idag tickar streaming resultatet av detta mot 3 miljoner!

Lyssna på den mest populära låten på Spotify!

Jobb & Arbetsplatser

Sedan 200 har jag arbetet i egen regi inom branscherna häst och musik. År 2005 startade jag den enskilda firman Produxia med pågående namnbyte till Ditte Group som är ett multibransch-företag fördelat på två verksamhets-ben. Jag driver dels stall- och gårdsverksamheten Lövholmen med boende, stallplats och musikstudion Lövholmen Studio. I den andra verksamheten Ditte Company hittas flera under-avdelningar i skivbolaget Ditte Music Group, utbildningen Ditte Academy och den kommande agenturen Ditte Agency. Ditte Company´s struktur är en kombinerad vidareutveckling och nybildning av mina tidigare artistverksamheter Artistia Music Company (2020-2023) och Young Music Sweden (2015-2020).

2006 projekterade jag och medverkade i byggnation av den professionella inspelning- och musikstudion Lövholmen Studio. Före byggnationen Lövholmen Studio och efter byggnationen har jag varit verksam inom inspelning, mix och produktion med stor kännedom kring studioutrustning, software och kreativ produktion samt projektslutförande.

Inom hästverksamheten Stall Lövholmen har jag sedan år 2000 varit chef och ansvarig för allt som berör kundkontakt, gruppsamverkan, organisation och driften av en hästanläggning med 16 hyresgäster och 16 hästar. Genom åren har jag projekterat för och medverkat i nybyggnationer, renoveringar och markläggning samt. Verksamheten har inneburit att jag fått mycket goda kunskaper och erfarenhet att köra mindre och större traktorer och lastmaskiner som Avant inom både snöröjning, underhåll och parkförvaltningsuppgifter.

Under året 2002 arbetade jag som försäljare på Hennes & Mauritz i Tumba med inom butikens verksamhet sedvanliga sysslor inom kundservice och kassahantering.

Vårsäsongen 2002 arbetade jag som försäljare och butiksansvarig på Mix Skivor i Hallunda centrum med inom butikens verksamhet sedvanliga sysslor inom kundservice, skivrådgivning och kassahantering.

Vårsäsongen 2002 arbetade jag som natt-tidningsbud på posten i Tumba, Stockholm. 

Under året 1998 arbetade jag som försäljare på Mega Skivakademien i Sturegallerian, Stockholm med inom butikens verksamhet sedvanliga sysslor inom kundservice, skivrådgivning och kassahantering.

Under sommaren 1997 och 1998 arbetade jag med lager assistans på Tidsam.

Nyfiken på mer?

På min samlings-webbsida ditte.se hittar du allt om mig, mitt passions-entreprenörskap & mina companies! Härifrån kan du enkelt navigera för att läsa mer om vem jag är och vad jag gör! Här nedan hittar du även snabbgenvägar!

Allt om mig!

Musiken!

Hästeriet!

Företaget!

Diplom & Kursintyg