Kontakta mig!

Välkommen hit!

Musikentreprenör & Musikföretagare!

Är du eller vill du bli musikentreprenör och starta upp eller utveckla ditt eget musikbolag, skivbolag eller musikföretag? Via kreativa tjänster utformade för just din area i kombo med musikbransch coaching hjälper jag dig komma igång eller vidare med din business inom artistbranschen! 

Ladda ner en gratis guide! Här finns fler!

Musikentreprenör

Det lilla indiebolaget med den stora visionen, är det du?

Drömmer du om att starta skivbolag och jobba med artister och musiksläpp? Eller är du musikskapare som vill skapa en business kring dina skills?

Som kreatör inom musikbranschen är det lätt att just fokusera på det kreativa och inte business delen i det hela. Att skriva låtar, spela in och producera är förstås jättekul, men det går också att tjäna pengar som musikproducent! Det handlar egentligen bara om att börja tänka som en företagare, skapa en smart affärsidé och lära dig driva din grej i vinstsyfte!

Ditte Lindbom - Musikentreprenör

Heeej!

Jag heter Ditte Lindbom och är mångkreatören med tusen järn i elden! Förutom att driva skivbolag utifrån ett låtskrivare/musikproducent perspektiv är jag coach och designer som stortrivs i både det kreativa och business delen inom musikbranschen. Jag hjälper gärna dig som vill starta upp eller vidareutveckla ditt musikföretag. Både med coaching i varumärke, självledarskap, entreprenörskap och varumärkesdesign!

Ditte Academy

Coaching & Kurser

Starta eller utveckla din business inom artistbranschen!

En specialutformad artistbransch akademi!

Går du i tankar att starta upp ditt eget skivbolag eller annan business inom artistbranschen? Eller är du redan verksam musikföretagare som vill få hjälp att vidareutveckla din business? Inom min utbildning Ditte Academy har jag specialutformat under-akademin “Artistia Academy” för artister och musikentreprenörer. Via personlig coaching och kommande online kurser i allt från varumärke till musikproduktion, sociala medier och marknadsföring hjälper jag dig komma vidare med din business och varumärke inom musikbranschen!

Musikentreprenör

Kreativa tjänster för musikpoeple & företag!

Ibland hinner man inte med allt! Behöver du hjälp med design för ditt varumärke som musikföretagare eller kreativ service för artister inom ditt musik- och skivbolag erbjuder jag ett antal specialutformade tjänster!

Se ett urval av tjänster för dig!

Alla mina tjänster hittar du på min företagssida dittecompany.se!

Hemsida som får ditt musikföretag att synas!

Att äga din egen plattform och hemsida online gör inte bara din online närvaro säker och professionell. Du hittas enkelt på google och slipper oroa dig för att dina “lånade” sociala media kanaler förändras!

Lyxig logo design för medvetna varumärken!

En snygg och tydlig logo för ditt företagande gör att du både syns och blir ihågkommen! Mina designtjänster omfattar allt från presskit till affischer och allt möjligt promotionmaterial!

Sånginspelning & hjälp med podcast produktion!

Inom mina studiotjänster erbjuder jag allt från mix till sånginspelning och produktion av podcast. Något kanske både du som musikföretagare och dina artister du jobbar medkan ha nytta av?

Skräddarsydd catchig musik med hitkänsla!

Söker du samarbete kring musik för dina artister? Som genrebred låtskrivare och musikproducent med hjärtat i pop/rock skriver jag skräddarsydda låtar utefter artistens egen story och sound id. 

Kolla in alla paket och tjänster på dittecompany.se!

Vad andra tycker